Deni Kakša vratar u najboljim godinama u jubilarnoj stotoj godini osnutka pomaže Vrbovec  vratiti na put stare slave
Featured

Deni Kakša vratar u najboljim godinama u jubilarnoj stotoj godini osnutka pomaže Vrbovec vratiti na put stare slave

Deni Kakša je  u najboljim vratarskim godinama u tridfesetdrugoj. Nakon  Švedske i Islanda vratio se u Dubravu TK prije par godina u klub u kojem se dokazao, ali nije to bilo po njega sretno rješenje, preselio se u Dugo Selo kojem je s kapetanom Filipovićem davao sigurnost u obrani.

Sada su njih dvojica priključili se Vrbovcu koji slavi stogodišnjicu osnutka, a trener mu je Emanuel Benković koji želi jubilej obilježiti povratkom u 3. NL Središte, a potom i još više jer Vrbovec ima slavnu prošlost i dobru infrastrukturu čak za 1.NL.

Benković spada među mlađe trenere, ali iz njegove duge i bogate igračke karijere naučio je da stabilnost momčadi kreće od vratara, izbor je pao na Kakšu s kojim se nekada kao napadač nadmudrivao u 3.HNL Centar i poznate su mu njegove kvalitete.

Kakša je skromna osoba s vrlinom koju najviše suigrači vole, a to je bez puno pompe odradi svoj posao što bolje možeš.

-Odlučio sam prihvatiti poziv iz Vrbovca i trenera Benkovića, osjećam se dobro, zdrav sam i mogu svojim iskustvom dati puni doprinos ispunjenju ciljeva kluba u slavljeničkoj godini, bi je kratak Kakša

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.