Zelengaj u 1/4 finala kupa ZNS-a, nakon Ponikvi pale i Sesvete što jedan od najvećih njegovih uspjeha

 

SESVETE - ZELENGAJ 1948 0:2 (0:2)

SESVETE – Igralište Sesvete. Gledatelja: 50. Glavni sudac: Novak (Zagreb) Pomoćni suci: Šimić i Bošnjak (Zagreb). Delegat: Kovačević (Sesvete). STRIJELACi: 0:1 - Kosovec (23'), 0:2 - Rastović (40')

Benković i Rugvica na kraju suradnje, razlaz s upravom kluba oko pojedinih nadležnosti i ambicija

 

Emanuel Benković stigao je u Rugvicu 2020. godine kao igrač, a potom je nastavio u trenerskoj ulozi. Rugvica je na petom mjestu četiri kola prije kraja jesenske polusezone, kako su suparnici u narednim kolima nešto laganiji Sava Rugvica bi mogla je popraviti poziciju. 

Brezovica ima novog trenera, Ivan Milas vraća se nogometu nakon devet mjeseci pauze

Ivan Milas novi je trener Brezovice. Nakon odlaska iz Odre Milas se posvetio poslu, a nakon devet mjeseci ponovo se vraća na klupu.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.