Pelko najbolji proljetni strijelac Vukovara ostavljen na klupi!Stranci igraju slabo. Kakva je pozadina? U pet proljetnih kola Šibeniku 13, Jarunu i Zrinskom 10, Vukovaru 8 bodova

Pelko najbolji proljetni strijelac Vukovara ostavljen na klupi!Stranci igraju slabo. Kakva je pozadina? U pet proljetnih kola Šibeniku 13, Jarunu i Zrinskom 10, Vukovaru 8 bodova

Šibenik djeluje uvjerljivije od Zrinskog i uoči treće dionice prvenstva zaostaje samo dva boda. Premda će se vjerojatno odlučujući dvoboj igrati u posljednjem kolu u Osijeku čini se kako je Šibenik igrački jači. Jarun se u pet proljetnih kola izjednačio sa Zrinskim po broju osvojenih bodova, što ukazuje na ozbiljnost njegova sastava.

Kod Vukovara su događanja nejasna. U gostima kod Solina u slaboj igri osvojen je samo bod (1:1) i to tako što su domaći zabili sami sebi. Na klupi je sjedio i nije uopće ulazio 22-godišnji Vanja Pelko, dečko iz Zlatar Bistrice iz Hrvatskog zagorja koji je u u proljetnom nastavku postigao najviše i najvažnije golove. U samim završnicama donio je pobjede protiv Dubrave i Bijelog Brda i osigurao bod sa Zmijavcima u Vukovaru. U momčadi kao da prednost imaju strani igrači. No, puno hvaljeni inozemci igraju slabo. Knoll je zabio samo jedan gol. Pelko tri, Baltić jedan. Jednoga je zabio  Nizozemac Wehrmann.

Trener Vukovara 1991 je Ivan Božić od 29. listopada prošle godine. Prije toga bio je to Miroslav Bojko koji je u pet kola uoči smjene osvojio devet bodova, Jedan više nego sada Božić kojega se mobitelski broj "ne koristi".

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.