Featured

Inker Zaprešić koracima od "sedam milja" na putu povratka među elitu. Stari NK Lukavec stavljen je na raspolaganje Županijskom savezu nakon što je preimenovan u HNK Lukavec.

Bivši Inter Zaprešić pod ravnanjem kuma gradonačelnika Željka Turka, Branka Laljka zbog dugova završio je 2022. godine u stečaju, a promjenom imena u Inker krenuo samo s juniorima u natjecanja, a sada se vraća koracima od sedam milja u nogometnu elitu.

Kako pišemo već nekoliko dana o mogućnosti fuzije NK Lukavca i NK Inker Zaprešić naš pouzdani izvor potvrđuje da je sve gotovo i da se obavljaju posljednje formalnosti prije javne objave.

NK Inker Zaprešić je od ove sezone član 3. NL Centar. Neka bog poživi predizborne godine uzvikuju neki nogometni odličnici, u njima i nemoguće postaje stvarnost pa kada netko kaže da je politici nema mjesta u nogometu. To najbolje zna Mato Čičak, partija je rekla da je Inker veći interes od Rugvice.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.