Lukavec odustaje od 3. NL Centar, Inker i Rugvica zainteresirani su za fuziju putem koje bi zauzeli njegovo mjesto u ligi?
Featured

Lukavec odustaje od 3. NL Centar, Inker i Rugvica zainteresirani su za fuziju putem koje bi zauzeli njegovo mjesto u ligi?

Nakon vijesti o odustajanju Gaja Mače od 3.NL Centar dobili smo nekoliko poruka u inbox s informacijom da je i Lukavec odustao, ali da postoji mogućnost fuzije s Inkerom iz Zaprešića ili Rugvicom koji bi zauzeli njegovo mjesto u ligi.

Po informacijama našeg pouzdanog izvora doznajemo da Lukavec namjerava istupiti iz lige i da se vode razgovori o nekom vidu fuzije s nekim klubovima, ali da još nema nikakvog konačnog dogovora, Inker iz Zaprešića je prvi pik Lukavca, a kako se uključila i Rugvica preko načelnika općine Mate Čička još traje dilema hoće li se liga popuniti sa zapad ili istoka Zagrebačke županije. 

Franjo Herceg predsjednik Inkera pristojno se javio na poziv i rekao da on ne zna ništa o ovim špekulacijama.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.