Podcjenivačka ponuda od deset tisuća € neto plaće za Šotičeka nije osnov za pregovore, ali zbog toga Dinamo gubi najperspektivnijeg hrvatskog krilnog igrača.
Featured

Podcjenivačka ponuda od deset tisuća € neto plaće za Šotičeka nije osnov za pregovore, ali zbog toga Dinamo gubi najperspektivnijeg hrvatskog krilnog igrača.

Šotiček odbio prelazak u Dinamo zbog ponuđene plaće od 10.000 € neto mjesečne. Ponuđeni iznos djeluje podcjenjivački ako usporedimo plaće koje većina igrača ima u klubovima velike četvorke. 

Šotičekov uspon krenuo je posudbom u Jarun, a potom ukazanom prilikom Silvija Čabraje u protekloj sezoni u momčadi Lokomotive i s devet postignutih golova. 

Dinamova logika dovođenja igrača i iznosi njihovih transfera navikla nas je na puno upitnika, vjerovali smo da su ta vremena iza nas s novim vjetrom koji je pročistio maksimirske kancelarije, ali ponuđena plaća za Šotičeka, domaćeg dečka, purgera, čijim venama kola plava krv je svakome onome tko imalo poznaje nogometne tajne izgleda kao opstrukcija njegovog dolaska u plavi tabor.

Ne tako davno Arbëra Hoxhu Dinamo je platio 1,5 milijuna €  čija vrijednost po Transfermarktu 1,8 milijuna €, za usporedbu šest godina mlađi Marin Šotiček procijenjen je na 2,0 milijuna €.

Nogomet je biznis i trgovina pa se nadamo da će Dinamo pronaći načina povećati ponudu Šotičeku s opravdanjem  krivog razumijevanja i šumom u komunikaciji.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.