U Rudešu je razdoblje preslagivanja, u svim segmentima. S Rijekom su priliku dobili mlađi, ali Stipić nije. Od sljedećeg kola igrat će na stadionu u Rudešu, a kadrovska preslagivanja su dovela i do promjene osobe za kontakte s medijima.
Featured

U Rudešu je razdoblje preslagivanja, u svim segmentima. S Rijekom su priliku dobili mlađi, ali Stipić nije. Od sljedećeg kola igrat će na stadionu u Rudešu, a kadrovska preslagivanja su dovela i do promjene osobe za kontakte s medijima.

U Rudešu su u tijeku preslagivanja na svim razinama. Već u utakmici s Rijekom postalo je vidljivo da se Rudeš okreće novim mladim snagama kojima je ukazao povjerenje trener Mladina. 

Začudo u tom preslagivanju nismo vidjeli Mihaela Stipića, koji je polusezonu proveo u Jarunu i skrenuo pozornost na nogometnu kvalitetu, Jerko Leko lovac na talente izrazito se pozitivno izjašnjavao o igrama ovog zadnjeg veznog igrača. Stipić je kako smo doznali i redovan student FER-a s vrlo uspješnim ocjenama što znači da se radi o inteligentnom mladiću. Zašto mu Mladina ne daje priliku možda leži u činjenici da izostane s ponekog treninga zbog fakultetskih obaveza. Treba imati na pameti da je Stipić ugovorom vezan za Rudeš do 2025. godine te da bi itekako trebalo posvetiti mu pažnju jer pored već iskustva igranja u drugom rangu natjecanja u dresu Jaruna može biti okosnica nove momčadi koja se u Rudešu stvara za promptni povratak među elitu. Nismo sigurni da će većinu onih koji su u Rudeš pristigli zbog osvježenja karijere drugi rang toliko zadovoljiti jer je poznato da je Rudeš racionalan u trošenju novca za plaće.

Preslagivanje je zahvatilo i druge segmente kluba pa tako Sivio Škrlec neće više voditi brigu i kontaktima s novinarima, a koju će  preuzeti Matej Mlakić, odnosno već netko iz 'operative' kluba kako nas je u e-mailu Škrlec danas izvijestio.

Nedavno smo nazočili presici Rudeša u novouređenim prostorijama ispod tribine gdje se nalaze i svlačionice i ostali sadržaju kluba što je bio jedan od razloga  HNS-u da izdaa dopuštenje  Rudešu igrati domaćinske utakmice na svom stadionu, a na kojem je njegova snaga barem za 20-30 % veća. 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.