Rudeš: Trener Mladina postavio je mlade. Nisu igrali Marković, Ćorić, Karačić i Doležal. To je nova strategija za povratak na stadion u Rudeškoj cesti 25. Rijeka: Dobar trening za srijedu kada bi ju Lokomotiva mogla udariti svom snagom

Rudeš: Trener Mladina postavio je mlade. Nisu igrali Marković, Ćorić, Karačić i Doležal. To je nova strategija za povratak na stadion u Rudeškoj cesti 25. Rijeka: Dobar trening za srijedu kada bi ju Lokomotiva mogla udariti svom snagom

RUDEŠ - RIJEKA   0:3  (0:1)

ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja: 920. Glavni sudac: Pejin (Donji Miholjac) 6,5. Pomoćni suci: Tomas (Vladislavci) i Šarić (Županja). Četvrti sudac: Škobić (Čepin). Delegat: Ivić (Sisak). Kontrolor sudaca: Križarić (Čakovec).

STRIJELCI: 0:1 - Ma. Pašalić (9), 0:2 - Marić (53), 0:3 - Selahi (56).

RUDEŠ: Ciban 5,5, Šehić 6, Mrčela 5,5, Pavlović 5,5, Magđinski 6 (od 79. Camara -), Pasariček 6 (od 72. Kuzmanić 5,5), Vukmanović 6, Mašala 5,5 (od 46. Topić 6), V. Peković 6, Latković 6, R. Brajković 5,5 (od 46. Špeljak 6). Trener Mladina 6.

RIJEKA: Labrović 6,5, Smolčić 6,5, Dilaver 6, Mitrović 6,5, Goda 6, Selahi 7 (od 62. Bogojević 6), Marco Pašalić 7, Fruk 6,5 (od 62. Petrović 6), Hodža 6,5 (od 71. Galešić 6), Janković 6,5 (od 52. Pjaca 6), Ivanović 6 (od 52. Marić 6,5). Trener Sopić 7.

Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Selahi (Rijeka).

Jučer na utakmici između Kustošije i  Jadrana trener Rudeša Mladina je ispijao sok i ponavljao novu Rudešovu  ideju vodilju: "u nastavku na našem stadionu oslonit ćemo se na mlade igrače i pripremati se za novu nogometnu godinu kako bismo osigurali što brži i konkurentniji povratak u najviši rang." Čini se da slijedom toga protiv Rijeke nisu igrali Marković, Ćorić, Karačić i Doležal. 

Nije sasvim jasno zašto na vratima nije angažiran Karlo Kralj koji je na dvojnoj registraciji u Rudešu i Kustošiji, a jučer za Kustošiju nije branio.

Rijeka je danas trenirala i čuvala se kartona za ono što ju čeka. Već u srijedu to je polufinalni okršaj Kupa s Lokomotivom. Ako je nedavno pobijedila Hajduk u Splitu u prvenstvenom susretu, Lokomotiva ima pravo nadati se. Sasvim je sigurno da će udariti svom snagom.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.