Andy Bara na putu da nadmaši Zdravka Mamića.Umješnost trgovanja nogometnim igračima je u današnje vrijeme najvažnija. Najbolji primjer  je Mikayl Faye i manager Andy Bara!
Featured

Andy Bara na putu da nadmaši Zdravka Mamića.Umješnost trgovanja nogometnim igračima je u današnje vrijeme najvažnija. Najbolji primjer je Mikayl Faye i manager Andy Bara!

Mikayil Faye opet je top tema nogometnih i inih portala, zvijezda prijelaznog roka, dečko koji bez zapaženih nogometnih rola svoju cijenu uvećava meteorskom brzinom. Faye igrajući za Kustošiju u drugom rangu našeg nogometa bez nekog spektakularnog iskaza na zelenom travnjaku postigao cijenu od 5 milijuna €, kako govore mediji i završio u Barceloni.

Faye je ovih dana ponovo na naslovnicama, njegov prijelaz u Porto propao je pored toga što su Portugalci bili spremni platiti 15 milijuna €. Barca nije pristala kako se piše jer vjeruje da će mladi Senegalac pod paskom novoga trenera Hansi Flicka tijekom sljedeće sezone povećati svoju vrijednost.

Barcelona je u zadnji tren donijela odluku da ne proda mladog braniča piše Tribuna.com i postavlja pitanje:

"Što je sljedeće za Faye? Izvor tvrdi da je Barcelona obećala Fayeu ulogu u prvoj momčadi sljedeće sezone. Veliko je to obećanje za Fayea koji uopće nije igrao za Xavijev tim prošle sezone iako je redovito impresionirao za Barcelonu Athletic".

Umješnost Andy Bare je ogromna, igrača iz trećeg ranga plasirati u Barcelonu s cijenom od 5 milijuna €, a godinu poslije dovesti njegovu vrijednost na razinu da Porto nudi tri puta veću cijenu, a da igrač pritom nije odigrao niti jednu pravu utakmicu ravna je i možda nadilazi  vještine Zdravka Mamića, kada tome pridodamo da je nepoznatog Klapiju zagrebački manager utopio u RB Leipzig za isto tako visokih 5 milijuna € tada nogometne vještine nisu u prvom planu. Umješnost managera je ta koja je presudna za visinu transfera.

 


 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.