Benković i Rugvica na kraju suradnje, razlaz  s upravom kluba oko pojedinih nadležnosti i ambicija

Benković i Rugvica na kraju suradnje, razlaz s upravom kluba oko pojedinih nadležnosti i ambicija

 

Emanuel Benković stigao je u Rugvicu 2020. godine kao igrač, a potom je nastavio u trenerskoj ulozi. Rugvica je na petom mjestu četiri kola prije kraja jesenske polusezone, kako su suparnici u narednim kolima nešto laganiji Sava Rugvica bi mogla je popraviti poziciju. 

Benković je rođeni natjecatelj, takvog poznamo, ne voli prosječnost kod njega je naglašen pobjednički mentalitet, kao igrač na terenu izgara i daje sve od sebe do posljednjeg atoma snage, takav je kao trener.

- Zahvaljujem se igračima koji su najzaslužniji za ovo što smo postigli, stvorili smo ekipu od nule koja se sada bori za sam vrh. Igrače sam birao po ljudskim uz nogometne kvalitete što mi je kao treneru bilo bitno. Siguran sam da ću s većinom njih opet surađivati. -  Zahvaljujem se upravi i načelniku Mati Čičku što su mi dali priliku, oni znaju jesam li opravdao njihova očekivanja, nadam se da jesam. Moje veliko iskustvo u raznim klubovima poučilo me da imaju linije koje ne dozvoljavam nikome da prijeđe, klub se nalazi u okovima mladosti, nedostatka znanja, a ponekad i bahatosti pojedinaca, najiskrenije želim da se toga oslobode i krenu uzlaznim putem. Bilo bi nepravedno da ne spomenem Mateja Golubića moga pomoćnika koji sa mnom sve prolazio i uvijek me podržavao, rekao nam je Benković.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.